Tilaa uutiskirje, saat 10% alekoodin!

Kesämekko suosikit

Lyhythihaiset mekot ovat lämpimän kesäpäivän pelastus. Olemme kaavoittaneet useita erilaisia lyhyempiä hihoja, jotta jokainen löytäisi suosikkinsa.

1. HELLEmekko on hihaton mekko ja monen teistä kestosuosikki sekä kesällä että talvella. Kuminauhahelma kerää mekon väljyyden kauniisti kasaan ja sivusaumoista löytyy kätevät taskut. 

2. SAAGAmekossa on väljä raglan hiha. SAAGAmekko on laatikkomallin mekko, ja siis kaavoitettu esimerkiksi HELLEmekkoa väljemmäksi vaatteeksi.

3. ANNAmekko on istuvampi mekkomalli. Mekko on edestä vähän lyhyempi entä takaa, hihat ovat SAAGAmekkoa ja HELLEmekkoa tiukemmat. ANNAmekossa on yksityiskohtana kauniit kantatut taskut. 


4. KESÄmekko on nimensä mukaisesti kesän jokaiseen hetkeen sopiva mekko! Siinä on holkkihihat ja väljä istuvuus. Viileämmällä säällä voit heittää harteille farkkutakin tai neuletakin, hellesäällä väljä mekko on miellyttävä päällä. 

5. PIONImekko on keskiosastaan väljä ja se kapenee sirosti helmaan. Tätä mekkoa asustamaan sopisi hyvin myös esimerkiksi nahkavyö. Istutetut hihat ja ihanan pehmeä trikoo tekevät tästä varmasti yhden lempimekoistasi! 

6. SUVImekko on tämän kevään ja kesän uutuusmekko. Aavistuksen väljemmäksi kaavoitettu, polven yläpuolelle ulottuva mekko on löytänyt jo tiensä monen asiakkaamme kesän vaatekaappiin, eikä mikään ihme - onhan tämä mekko ihan täydellinen valinta kaikkiin kesän aktiviteetteihin; kaupungille, festareille, reissuun, kotoiluun tai kyläilyyn. 

Jos kaipaat apua koon valinnassa, jokaisen tuotteen kohdalta löytyy verkkokaupasta yksilöllinen mittataulukko, jonka avulla osaat valita itsellesi oikean koon. Myös me autamme sinua mielellämme uuden lempivaatteen löytymisessä.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit