Tilaa uutiskirje, saat 10% alekoodin!

Save the dates!

Syksy on saapunut ja mukanaan tuo paljon mielenkiintoisia tapahtumia, joissa voimme jakaa yhteisiä hetkiä ja iloita uusista asioista. Haluamme pitää teidät ajan tasalla syksyn kiinnostavista päivämääristä, jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan nauttimaan!

4.10. Syksy starttaa upeasti, sillä julkaisemme jotain täysin uutta ja odotettua! Tämä päivä on täynnä jännitystä sekä verkkokaupassamme että myymälässämme. Pidä kanavamme auki, sillä tiedossa on upeita uutuuksia.

5.10. Ota kalenterista ylös Maailman opettajien päivä, jonka kunniaksi vietämme iltaa puodillamme Kempeleessä. Tule yksin tai ystävän kanssa nauttimaan tarjouksista, pientä purtavaa ja mukavaa yhdessäoloa. Tervetuloa juhlistamaan opettajia ja hyvää seuraa!

14.-15.10. Meidät löytää Oulun Kädentaitomessuilta, ja siellä meillä on mukana upeat kankaat. Tule tutustumaan valikoimaamme, inspiroitumaan ja tekemään löytöjä.

20.-22.10. Merkitse kalenteriisi punaisella, sillä olemme ensimmäistä kertaa mukana I Love Me -messuilla! Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus, jossa julkaisemme oman uniikin messumallistomme. 

17.-19.11. Matkaamme Tampereelle Suomen Kädentaidot -messutapahtumaan. Tampereen osastoltamme löytyy myös ihastuttavia kuosejamme kankaiden muodossa. Tule viettämään aikaa kanssamme ja inspiroitumaan käsityön maailmasta.

Näiden päivämäärien lisäksi saattaa olla luvassa myös muita yllätyksiä ja mielenkiintoista ohjelmaa pitkin syksyä. Pidä siis silmällä some-kanaviamme ja verkkokauppaamme, jotta pysyt ajan tasalla kaikista uusista tapahtumista ja julkaisuista. Toivotamme syksyllesi paljon iloa, inspiraatiota ja mukavia hetkiä yhdessä meidän kanssamme!

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit