Tilaa uutiskirje, saat 10% alekoodin!

I love me -mallisto myynnissä nyt!

I Love Me -messut ovat joka vuosi odotettu tapahtuma, joka kerää yhteen kauneuden, terveyden ja hyvinvoinnin ystäviä ympäri Suomen. Tänä vuonna meillä oli ilo olla mukana ensimmäistä kertaa, ja halusimme tehdä siitä ikimuistoisen kokemuksen niin meille kuin myös kaikille messuvieraille. Suunnittelimme upean ja uniikin messumalliston, joka kuvastaa suomalaisille suunniteltua muotia parhaimmillaan.

Mallistomme ydin ovat sen kauniit kuosit. Syksyn saapuessa mukana on murrettuja, lämpimiä sävyjä, jotka sopivat täydellisesti vuodenajan tunnelmaan. Suomalaiset taiteilijat toivat tuttuun tapaan oman taiteellisen näkemyksensä kuosien suunnitteluun, ja mukana on niin vanhoja klassikoita, kuin uudempiakin kuoseja.Asiakkaat ovat aina olleet meille ensiarvoisen tärkeitä, ja päätimme sisällyttää mallistoon myös heidän suosikkivaatteitaan. Halusimme varmistaa, että kaikki löytäisivät jotain itselleen, joten mallistossamme on mukana sekä klassisia suosikkeja, että uudempia lempivaatteita. Haluamme, että jokainen voi löytää uniikin tyylin, joka heijastelee heidän persoonallisuuttaan ja tyyliään.


I Love Me -messujen aikana pääsimme esittelemään uuden malliston ylpeinä suurelle yleisölle. Oli hienoa nähdä, miten messuvieraat innostuivat ja ihastuivat sekä kuoseihin että vaatteisiin. Messujen aikana pääsimme myös keskustelemaan messuvieraiden kanssa ja kuulemaan heidän tarinoitaan ja palautettaan. Oli sydäntä lämmittävää kuulla, miten vaatteemme voivat olla osa ihmisten elämäntarinaa ja miten ne voivat tuoda iloa ja itsevarmuutta arkeen. I Love Me -messut tarjosivat meille upean tilaisuuden olla osa suomalaista muotiyhteisöä ja esitellä uniikkia mallistoamme. Olemme kiitollisia kaikille, jotka vierailivat osastollamme ja tekivät tästä tapahtumasta ikimuistoisen kokemuksen.


Olemme iloisia ilmoittaessamme, että mallistomme on nyt tullut myyntiin myös verkkokauppaamme. Tämä tarkoittaa, että voit nyt selata ja ostaa suosikkivaatteesi suoraan kotisohvaltasi käsin! Verkkokauppamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua mallistoon tarkemmin, löytää juuri sinulle sopivat vaatteet ja kuosit, sekä tehdä ostoksia missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. Näin pyrimme tekemään suomessa suunnitellun muodin saavutettavaksi kaikille, riippumatta siitä, missä päin asut.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi verkkokauppaamme tai Kempeleen myymäläämme, ja toivomme, että löydät sieltä täydelliset vaatteet syksyyn ja arkeen.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit