Tilaa tästä uutiskirjeemme, saat -10% ensimmäisestä tilauksestasi <3

Tulikettujen aikaan

Uutuusmallistomme kantaa nimeä Tulikettujen aikaan.

Tulikettu on tunnettu myös nimillä tulirepo tai tulikko. Se on mielenkiintoinen olento pohjoisen ja itäisen Suomen kansanperinteessä. Tämä myyttinen kettu saa nimensä uskomattomasta kyvystä mikä liittyy sen häntään; hännän uskotaan säihkyvän tulta. Häntä ei ole pelkkä ruumiinosa, vaan ikään kuin taikasauva, joka herättää revontulet eloon, ketun juostessa metsässä. Yön taivas syttyy sen juoksusta, ja revontulien tanssi alkaa.

Tulikettu on arvoituksellinen olento, jonka kohtaaminen on harvinainen ja taianomainen tapahtuma. Sen näkeminen herättää kunnioitusta ja kiehtovaa ihmetystä, ja kansanperinteen tarinat kietoutuvat yhteen tämän salaperäisen metsän asukin ympärille, luoden lumoavan kudelman pohjoisen taikaa ja taruja.

Tulikettujen aikaan -mallistomme ja tuorein Tulikettu-kuosimme ovat saaneet inspiraationsa revontulista, pohjoisen metsien mystiikasta ja suomalaisesta kansanperinteestä. Tässä lumoava yhdistelmä kutsuu esiin pohjoisen taian! Upean kuosimme on saanut muotonsa lahjakkaan suunnittelijan Elina Antilan ansiosta.

Tutustu esimerkiksi suosittuun JEMMAtakkiin, HAAVEILUmekkoon, SLOWmekkoon, FRIDAmekkoon sekä HEMMAmekkoon.

Jouluilo -kuosi tuo joulun tuntua pukeutumiseesi

Talvimallistomme lumoava kuosi, Mira Malliuksen suunnittelema Jouluilo kätkee sisäänsä iloista tunnelmaa jouluisilla hahmoilla, kuten lahjoilla ja hymyilevillä lumiukoilla. Sen leikkisä ilme yhdistettynä hauskuuteen luo eloisan tunnelman, säilyttäen samalla sen ajankestävän tyylin. Jouluilo on kuin ilon täyteinen lahja, joka säilyttää viehätyksensä vuodesta toiseen. Olipa kyseessä rento arkivaate tai juhlavampi tilaisuus, tämä kuosi tuo mukanaan iloista energiaa ja viehätystä – kuin pieni ripaus lumoavaa joulun taikaa pukeutumisessasi.

Kestosuosikit nähdään myös talvimallistossamme: Mummola, Kiiltokuvia sekä Maahiset ja menninkäiset

Talvimallistomme klassikkokuosit; Mummola, Kiiltokuvia sekä Maahiset ja menninkäiset saavat uuden merkityksen raikkaiden talven värien myötä. Talvimallistomme on kuin tarina, joka seuraa sinua läpi talven, luoden ikimuistoisia hetkiä pukeutumisen kautta.

Tuttu Mummola-kuosi nähdään talvimallistossamme punaisen sävyssä, jossa valkoiset graafiset kuviot luovat siihen raikkautta.

Kiiltokuvia-kuosiin juhlavaa tunnelmaa tuo sen kauniin luumun sävyinen pohja, josta nimensäkin mukaisesti kiiltokuvia muistuttavat kukat pääsevät upeasti esille.

Maahiset ja menninkäiset-kuosi on kuin lumottu metsä, jossa tarinat pohjoisen kansanperinteen hahmoista heräävät henkiin.

Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin!

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit