Tilaa uutiskirje, saat 10% alekoodin!

Tervetuloa Puutarhajuhliin!

Tervetuloa lumoavaan kukkien ja luonnon maailmaan! 

Kevät/kesämallistomme ensimmäiset uutuudet ovat täällä, kun lanseerasimme juuri uuden vaatemallistomme, Puutarhajuhlat – joka on täynnä ihania lempivaatteita!

Anna kukkien kukoistaa ylläsi ja tuo luonto osaksi omaa tyyliäsi. Taitavat, kotimaiset kuosisuunnittelijat ovat luoneet jälleen uniikkeja kuoseja, jotka herättävät vaatteet eloon ja tuovat jokaiseen päivään piristystä. Uuden mallistomme vaatteet on tuttuun tapaan valmistettu korkealaatuisista ja miellyttävistä materiaaleista, kuten pehmeästä trikoosta, joustavasta collegesta sekä puuvillasta, joten ne tarjoavat täydellistä mukavuutta ja liikkuvuutta jokaiseen päivään.

Tutustu uutuuksiin: GRETAmekko ja SANDRApaita ovat täydellisiä kevään ja kesän lempivaatteita!

Gretamekko on kapealinjainen trikoomekko, joka hurmaa kauniilla pääntiellään ja ilmavilla puhvihihoillaan. GRETAmekosta löytyy sekä pitkähihainen että lyhythihainen malli. SANDRApaita puolestaan tarjoaa naisellista eleganssia V-pääntiellään ja liehuvilla perhoshihoillaan, ja se sopii täydellisesti kesäpäiviin, arkeen ja juhlaan. SANDRApaita saatavilla kolmessa eri värissä.

Odotetun leopardikuosin paluun!

Viime syksynä hittikuosiksi noussut, upea Hanna-Maria Mainelakeuden Kesyttämättön -leopardikuosin tekee nyt paluun! Saatavilla on paljon erilaisia ylä- ja alaosia, joten jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Kuuluuko sinun kevään ykköslookkiisi leopardimekko, leopardihousut, leobarditunika tai leobardi-bikershortsit?

Tutustu upeisiin tuotteisiin ja löydä oma suosikkisi Kesyttämättömien joukosta!


Olisitko valmis astumaan sisään Puutarhajuhlien lumoavaan maailmaan? Anna vaatteidemme kertoa tarinaa luonnosta ja sen kauneudesta. Tule ja löydä uusi suosikkisi – Puutarhajuhlat odottavat!

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit