Tilaa uutiskirje, saat 10% alekoodin!

Äitienpäivän lahjavinkit

Tuottaako äitienpäivälahjan pohtiminen sinulle harmaita hiuksia? Ei hätää! Me kokosimme sinulle lahjavinkkejä, jotka olemme itse havainneet hyviksi lahjaideoiksi äidille, mummille, tädille, siskolle tai muuten vain tärkeälle ja rakkaalle läheisellesi.

SAUNAtakki

Versonpuodin SAUNAtakit ovat saavuttaneet suuren suosion käyttäjiensä keskuudessa ja useat hankkivatkin näitä ihanuuksia useampia; kotiin, mökille, asuntovaunuun, rannalle, kotoiluun.. you name it. SAUNAtakin mitoitus on väljä, joten voit hyvin valita tästä koon, jota lahjan saaja normaalistikin käyttäisi. Kurkkaa siis vaivihkaa niskalappuun ja hanki äitienpäivän toivelahja ajoissa. 

YÖmekko

YÖmekkojen materiaali on ihanan pehmeää ja joustavaa trikoota. Olemmekin saaneet palautetta, että YÖmekkoa ei malteta ottaa pois laisinkaan, joten se vaara on tiedostettava tätä lempivaatetta hankkiessa. Valikoimastamme löytyy pitkähihaista ja lyhythihaista YÖmekkoa pitkällä helmalla, sekä lyhythihaista YÖmekkoa lyhyellä helmalla, joten suosikkimalli löytyy lahjan saajalle varmasti. 

Lahjakortti

Mikäli et osaa valita mitä hankkisit, anna lahjan saajan itse päättää ja osta Versonpuodin lahjakortti - lahja, joka on aina käyttäjälleen sopiva. Voit valita verkkokaupasta joko sähköisen lahjakortin, jolloin lahjakortti toimitetaan heti ostotapahtuman jälkeen haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit myös ostaa verkkokaupan kautta perinteisemmän, paperisen lahjakortin joka toimitetaan sinulle postitse.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit